Wat doe je zoal in je leven?


Ik ben een voltijd master student en ben momenteel druk bezig om mijn studie af te ronden. Als ik niet met mijn neus tussen de boeken zit, ben ik waarschijnlijk aan het sporten of kan je me vinden in de drukke winkelstraten van Utrecht. Ik hou trouwens ook van koken. En eten, haha. 


Wat is jouw missie? Waar geloof je in? Waar haal je voldoening uit? Mijn missie is om samen te brengen en te verbinden; want samen is alles veel beter! Ik geloof in respect, begrip en tolerantie. Met deze elementen kunnen we als maatschappij heel ver komen. 


Wat is jouw motivatie om mee te doen aan het jongerenpanel van Missie 030? 


Utrecht heeft mij enorm veel gegeven. Het wordt tijd voor mij om iets terug te doen voor mijn stad. Door deel te nemen aan het jongerenpanel kan ik helpen een verschil te maken. 


Geloof je er in dat Missie 030 bijdraagt aan talentontwikkeling bij jongeren? 


Ja! Missie 030 biedt de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen door een bijdrage te leveren aan het oplossen van vraagstukken uit te praktijk; naast creativiteit en innovatief denken worden jongeren gestimuleerd om met elkaar samen te werken. Misschien nog belangrijker: door deze ervaring leren jongeren waar hun sterke kanten liggen en waar ze eventueel nog aan kunnen werken. Dit draagt natuurlijk bij aan de ontwikkeling. 


Geloof je er in dat veel jongeren OOK wat terug willen doen voor de maatschappij? 


Dat denk ik zeker. Jongeren zijn zich vaak erg bewust over wat er speelt in de maatschappij. Problemen en vraagstukken worden wel herkend, maar er wordt niet veel mee gedaan. Dit komt denk ik voornamelijk omdat jongeren niet weten waar ze moeten beginnen en ook hoe ze een bijdrage kunnen leveren. Gelukkig bestaan er programma's zoals Missie 030. Dit is het perfecte platform voor jongeren om echt dat verschil in de maatschappij te maken. 


Heb je een positieve, motiverende kreet/quote over deze Missie 030 kans voor Jongeren? 


Wil jij deel uitmaken van een groep jongeren die het verschil gaan maken in Utrecht? Dan is Missie 030 misschien iets voor jou!