Veel gestelde vragen

Wat is MDT?

MDT is de afkorting van Maatschappelijke Diensttijd. Doe je mee met MDT, dan ontdek je je talenten en doe je tegelijkertijd iets voor een ander. Ook ontmoet je nieuwe mensen en maak je onze samenleving sterker.

Wat is Missie030?

Missie030 is het Utrechtse overkoepelende netwerk, waarin je verschillende MDT trajecten kunt doorlopen. 

Voor wie is Missie030?

Missie030 is voor iedereen in de leeftijd van 14 tot en met (ongeveer) 27 jaar, die zich graag wil ontwikkelen, nieuwe mensen wil ontmoeten en iets wil doen voor de maatschappij. 

Welk programma past bij mij?

Hier lees je kort iets over elk programma. Daarnaast kun je altijd contact opnemen om meer te weten te komen over een programma. Contactinformatie vind je bij elk programma.

Impact ondernemen 

Dit traineeship is voor iedereen van 16 t/m 27 jaar die klaar is met stilzitten en écht iets wil betekenen. Die zijn/haar talenten wil ontwikkelen en ondertussen de wereld wil verbeteren. Toffe trainingen, persoonlijke coaching, ondernemend leiderschap, inspiratie en teambuilding: dat zit er allemaal in! Veel leren, fouten (durven) maken en misschien zelfs jullie eigen sociale onderneming starten.

> Contact


Sport & Events

Wanneer starten de programma´s?

De verschillende programma's hebben andere startdata. Kijk de op de pagina's van de programma's voor de actuele informatie.

Wat kost het?

Deelname is door subsidie van de Gemeente Utrecht volledig gratis.

Hoe kan ik me aanmelden?