IMPACT ONDERNEMEN.

missie030 | impact ondernemen | start 22 februari

Dit traineeship is voor iedereen van 16 t/m 27 jaar die klaar is met stilzitten en écht iets wil betekenen. Die zijn/haar talenten wil ontwikkelen en ondertussen de wereld wil verbeteren. Toffe trainingen, persoonlijke coaching, ondernemend leiderschap, inspiratie en teambuilding: dat zit er allemaal in!

1200+ alumni vormen een hechte community


90% heeft nu een carrière met impact


92% heeft nu een duidelijk carrièrepad

Wat ga ik doen?

Ontwikkel je talent 💡

Gezien worden en jouw talenten ontdekken en versterken met verschillende workshops. Met verschillende workshop geef je jouw persoonlijke leiderschap een flinke boost.

Ontmoet anderen 👯‍♀️

Een groep jongeren tussen de 16 en 27 jaar, met verschillende achtergronden, ideeën en verhalen. Voor iedereen is er plek.

Maak impact 🌱

Tijdens het programma krijg je workshops over impact ondernemen. De opgedane kennis kun je meteen in praktijk brengen bij een bestaande impact onderneming, of zet je in voor je eigen idee waarmee je gaat bijdragen aan een oplossing voor een maatschappelijke uitdaging.

IMPACT ONDERNEMEN TRACKS

Binnen het trainingsprogramma bieden we twee verschillende tracks aan. In beide programma's ontvang je daarnaast een persoonlijke coaching en ontwikkel je je ondernemend leiderschap.

Droom jij stiekem weleens van een eigen impact onderneming? Wil jij niet wachten tot anderen het doen maar zelf in actie? Wil je in team vorm je concept ontwikkelen en je idee testen in de praktijk?

> Kies dan de Start Up Track


Wil jij alles leren van een ervaren impact ondernemer en een bestaand project nog meer impact laten maken? Werken met een team aan een vraagstuk van een bestaande lokale impact onderneming, zoals LOOS, Vindiqu of Green Side?

> Kies voor de Innovatie track

PRAKTISCH

IMPACT ONDERNEMEN PROGRAMMA

START

22 FEBRUARI 2023


TIJD & KOSTEN

  • 20 weken
  • Vaste programmadag op woensdag
  • 10.30 – 16.00 uur
  • Deelname is gratis!


Via onderstaande link kun je je aanmelden voor meer informatie, een kennismaking of een informatiemoment!

Vragen?

15 minuutjes kletsen!

Meer weten over dit programma? Je kunt je aanmelden voor een Q&A sessie van 15 minuten met een van onze coördinatoren. We vertellen je er graag meer over!AANMELDEN VOOR KWARTIERTJE

Informatiemoment

Er zijn meerdere informatiemomenten waarbij je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met het programma, en kunt kijken of het wat voor jou zou kunnen zjin! De locatie voor deze infomomenten is, tenzij anders vermeld, De Alchemist, Europalaan 2.


14 december | 14:00 - 16.00 | Co-creatie café

De huidige groep gaat hun prototypes testen en jij mag je ongezouten mening geven. Kom sfeer proeven, leren over impact ondernemen en help tegelijk de huidige groep verder.


13 januari | 13.00 – 15.00u | Mini programmadag

In een vrijdagmiddag maak je in rap tempo kennis met de elementen van het programma: impact ondernemen, innovatieve oplossingen ontwikkelen voor maatschappelijke uitdagingen en persoonlijke ontwikkeling.


3 februari | 17.00 – 18.30u | Pitch Event

Op het eindevenement van het huidige programma presenteren deelnemers hun concepten, impact ondernemingen en delen zij hun ervaring van afgelopen 20 weken. Wat hebben ze geleerd? Een feestelijke aangelegenheid vol inspiratie. 


8 februari | 15.30 – 17.00u | Infoborrel

Aansluitend aan de laatste dag van de huidige deelnemers krijg je een kans om, na een korte introductie over het programma, kennis te maken met huidige deelnemers en hen al jouw vragen te stellen. 

Lees het hele interview hier.