Wat is jouw missie? Waar geloof je in? Waar haal je voldoening uit? 


Momenteel ben ik meer mijn doel aan het zoeken. Maar ik zou de richting in willen slaan van het werken met jongeren of iets doen voor het milieu. Ik zou dit graag willen combineren met duiken, maar dat is alleen een wens.


Wat is jouw motivatie om mee te doen aan het jongerenpanel van Missie 030? 


Allereerst wilde ik gewoon helpen met de marketing. Maar het is nu wel een doel geworden om ervoor te zorgen dat het echt jongeren kan helpen en een goed model heeft voor ontwikkeling.


Geloof je er in dat Missie 030 bijdraagt aan talentontwikkeling bij jongeren? 


Ja dat geloof ik zeker. Ik volg nu het Sociaal Ondernemerschap traject van Missie 030 en zie al de impact dat het heeft op verschillende jongeren. Kreeg vaak te horen dat ze zich vroeger verdwaald voelde en dat ze hebben gefaald, maar dat ze bij missie 030 het gevoel hebben dat er een mogelijkheid bestaat om iets te bereiken. Ze hebben nu hoop dus.


Geloof je er in dat veel jongeren OOK wat terug willen doen voor de maatschappij?

 

Jazeker. Ken weinig mensen die niet deel van een gemeenschap willen zijn en voelen alsof zij een hand hebben in hoe alles in elkaar zit. Vaak willen jongeren iets doen wat ze weer terug kunnen zien in het leven, dat wil men. Dat zie ik nu ook in onze groep. Jongeren willen impact maken en een print achterlaten waar zij mee kunnen zeggen dat ze een groep mensen hebben geholpen. Het kan een grote passie zijn voor jongeren


Heb je een positieve, motiverende kreet/quote over deze Missie 030 kans voor Jongeren? 


De jeugd kan in elk vorm veranderen, met een doel is alles mogelijk voor hen!