Wat is jouw missie? Waar geloof je in? Waar haal je voldoening uit? 


Ik geloof in het gesprek aangaan met mensen. En nee, niet alleen met mensen uit je eigen omgeving. Ik geloof dat het juist heel belangrijk is om het contact op te zoeken met mensen buiten jouw eigen bubbel. Dit houd je scherp en laat je zien dat dingen vaak niet zo straight forward zijn als ze lijken. Dit probeer ik zelf ook te doen. Zo heb ik tijdens verschillende periodes in het buitenland veel mensen van verschillende achtergronden ontmoet en langere periodes mee doorgebracht, maar daarnaast ga ik ook het gesprek aan met iemand in de supermarkt. Op deze manier geef je elkaar nieuwe inzichten en help je elkaar vooruit.


Wat is jouw motivatie om mee te doen aan het jongerenpanel van Missie 030? 

Ik vind het leuk om mijn ervaringen te delen en mijn inzichten te delen over verschillende onderwerpen. Dit hebben in mijn leven ook veel mensen voor mij gedaan, dus het is leuk om dat ook eens voor een ander te kunnen doen.


Geloof je er in dat Missie 030 bijdraagt aan talentontwikkeling bij jongeren? 


Ik geloof dat Missie 030 jongeren bewuster maakt van hun omgeving en de impact die zij kunnen maken. Op school en studie krijg je toch vaak het gevoel dat je nog veel moet "leren" voordat je wat kan betekenen voor de maatschappij. Missie 030 laat zien dat jij ook nu al een verschil kan maken.


Geloof je er in dat veel jongeren OOK wat terug willen doen voor de maatschappij? 


Ja, zeker. Als ik in mijn eigen omgeving kijk zie ik dat jongeren het steeds belangrijker vinden dat wat zij in het dagelijks leven doen ook een positieve impact heeft op hun omgeving. Jongeren zijn zich steeds meer bewust van maatschappelijke issues die er spelen en willen daar een steeds actievere rol in spelen om die aan te pakken.


Heb je een positieve, motiverende kreet/quote over deze Missie 030 kans voor Jongeren? 

…...