Wat doe je zoal in je leven?


Ik ben Florine en in mijn leven doe ik vooral aan sporten, lezen, gesprekken voeren met fijne nieuwe mensen of vrienden, Starters4Communities, opleiding gedragsverandering, wandelen, koffie drinken en dat waren wel de belangrijkste dingen :)


Wat is jouw missie? Waar geloof je in? Waar haal je voldoening uit? 


Ik geloof dat iedereen het in zich heeft om een verschil te maken en te bereiken wat je graag zou willen. Vanuit nieuwsgierigheid, verbinding en hoop kun je met kleine stapjes en bewuste keuzes grote impact maken. Ik haal voldoening uit het helpen van mensen om erachter te komen hoe ze dit kunnen doen en hen in beweging te laten komen.


Wat is jouw motivatie om mee te doen aan het jongerenpanel van Missie 030? 


We zijn de wereld en onszelf aan het uitputten en het is tijd dat daar verandering in komt. Verandering creeër je al met kleine stapjes en door in beweging te komen. Ik wil graag mee doen aan het panel om jongeren hierin te ondersteunen zodat zij impact kunnen maken!


Geloof je er in dat Missie 030 bijdraagt aan talentontwikkeling bij jongeren? 


Zeker!! Ik heb zelf (in Starters4Communities) ervaren dat het écht kan werken als een springplank en daarnaast helpen de trainingen en contacten met gelijkgestemden om uit je comfort zone te gaan en je hart achterna te gaan om te ontdekken en doen wat je écht wilt doen.


Geloof je er in dat veel jongeren OOK wat terug willen doen voor de maatschappij? 


JA! Ik geloof dat heel veel jongeren wat terug willen doen voor de maatschappij maar niet altijd weten hoe ze dit het beste kunnen doen. Ik denk dat een programma als missie030 hen hier juist bij kan helpen.


Heb je een positieve, motiverende kreet/quote over deze Missie 030 kans voor Jongeren? 


Heb jij ook dat gevoel dat je meer wilt en iets wil betekenen voor je stad? Maar weet je niet precies wat het is en hoe je dit kan bereiken? Doe dan nu mee met Missie 030 en kom erachter wat jou drijft en hoe je Utrecht een nog mooiere stad kunt maken!!