OVER FUTURE URBAN LIVING


Hoe wil jij dat de stad eruit ziet in de toekomst? Hoe moeten we met elkaar samenleven? En wat is daar voor nodig? Daag jezelf uit in een traject waarbij je samen met anderen werkt aan jouw toekomst én die van de stad. Future Urban Living is hét programma boordevol: talentontwikkeling, kunst en cultuur, social impactmakers en bedrijven die anders durven denken.

 

Tijdens dit unieke traject bouw je samen met andere Utrechtse jongeren aan een event met impact op het gebied van duurzame mobiliteit in de wijk Overvecht. Je ontdekt hoe je met jouw talent het verschil kan maken in de stad. Je volgt een traject vol met masterclasses, workshops en meetings met kunstenaars, artiesten, projectmanagers, onderzoekers en ondernemers. Future Urban Living staat voor: ontdekken, ontwikkelen en organiseren. Doe ook mee!


Het eerstvolgende programma start al op 14 september 2020.


Informatieavond 11 juni

Op 11 juni om 19.30 uur kun je online meer informatie krijgen via een live sessie op https://www.instagram.com/mis.sie030/ met o.a. promo film, deelnemers aan het woord en een chat sessie. Dus volg ons om mee te kijken, luisteren en chatten! 


Heb je nu al vragen? Neem dan contact op met Danielle Visser voor meer informatie.

danielle@project-o.nl | 0615051103