Wat is jouw missie? Waar geloof je in? Waar haal je voldoening uit? 


Ik geloof in het uiterste uit jezelf halen. Met een positieve mindset en wilskracht kun je erg ver komen. Verder haal ik mijn voldoening uit het helpen en nieuwe dingen leren van anderen.


Wat is jouw motivatie om mee te doen aan het jongerenpanel van Missie 030? 


Mijn motivatie om mee te doen aan Missie030 is om jongeren te laten zien dat zij veel meer kunnen dan zij vaak denken. Hierin wil ik mijn bijdrage leveren dmv het actief meedenken hoe wij het dichtste bij jongeren kunnen komen en hen op een uitdagende manier kunnen motiveren.


Geloof je er in dat Missie 030 bijdraagt aan talentontwikkeling bij jongeren? 


Jazeker, Missie 030 draagt bij aan de talentontwikkeling van jongeren. Dit omdat jongeren de vrijheid krijgen bij de verschillende projecten om nieuwe talenten te ontdekken en al bestaande talenten te ontwikkelen.


Geloof je er in dat veel jongeren OOK wat terug willen doen voor de maatschappij? 


Ik geloof erin dat er wel jongeren zijn die wat terug willen doen voor de maatschappij, maar hier nog niet actief mee bezig zijn. Dit omdat veel jongeren andere prioriteiten hebben, maar meestal in de 20 wel het gevoel krijgen wat te willen doen (bijv. vrijwilligerswerk)


Heb je een positieve, motiverende kreet/quote over deze Missie 030 kans voor Jongeren? 


The harder you work for something, the greater you'll feel when you achieve it. Investeer in jezelf, jij bent de enige die jezelf een betere toekomst kan geven.