Nieuwe missies | Start februari 2021

Missie 030 is jouw kans om aan het werk te gaan en het verschil te maken. Met elkaar iets doen voor een ander en werken en leren in de Utrechtse praktijk. Je eigen stad ontdekken en erachter komen dat je meer kunt. Tijdens al onze programma's staat jouw ontwikkeling centraal. Samen met een groep andere jongeren ga je aan de slag. Deelname is weer gratis. Ben je tussen de 16 en 27 jaar? PAK DE VRIJHEID. MAAK JOUW MISSIE. MAAK JOUW PUNT.

START DE WEEK VAN 8 FEBRUARI 2021 | TWEE TOFFE PROGRAMMA'S | 24 WEKEN | 20 UUR P/WEEK


 

Jouw missie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Ervaring bij praktijkplekken met maatschappelijke impact
  • Trainingen & workshops
  • Teambuilding
  • Persoonlijke coaching & challenges
  • Inspiratie op doen & netwerken

 

Missie 030: Dé kans om je te ontwikkelen en aan je toekomst te werken! Meld je nu aan!

Nieuwe missies

SPORT & EVENTS

Wil je werken aan je fysieke en mentale weerbaarheid? En ook kennis en ervaring opdoen bij Sport en Events? Dan is dit programma iets voor jou. Begin je missie bij Sport en Events!


In dit programma staan sport en events centraal. Je begint met 2 kennismakingsdagen. Daarna is er van alles mogelijk! Wij hebben 5 gave projectplekken kunnen regelen. Pak deze speciale kans en neem een kijkje in de keuken bij bijvoorbeeld FC Utrecht, On the Move, voetbalclub Hercules of help invulling geven aan het beweegaanbod bij Boogh (voor mensen met niet aangeboren hersenletsel). Bij focus op evenementen zijn er praktijkplekken bij Young Ambition, gericht op opleiding- en beroepskeuze, -events.PROGRAMMA:

Kennismakingsdagen Startdagen: 8 en 9 februari

Carrousel VCU : Week 15 en 22 feb kennismaken met plekken vanuit de carrousel

Terugkom middagen: Vanaf 1 maart om de week van 12.00-15.00 op een sportlocatie

Laatste dag: 5 juli met sportieve afsluiting

 

SOCIAAL ONDERNEMERSCHAP - SUPPORT TRACK

Toffe trainingen, persoonlijke coaching, ondernemend leiderschap, inspiratie en teambuilding: dat zit er allemaal in! Wil je daarnaast leren van bestaande organisaties? Kies dan voor dit programma en doe ervaring op bij bestaande sociale ondernemingen, projecten of initiatieven die zich inzetten voor een sterker en mooier Utrecht.  


Spreekt dit jou aan, ga dan vanaf 11 februari 2021 24 weken aan de slag bij Missie 030. Je leert de rest van de groep kennen, doet nieuwe vaardigheden op en je krijgt heel kennis en inspiratie op en ga aan de slag op een toffe en leerzame praktijkplek. Je leert alle nodige kennis en skills van professionele trainers, je wordt begeleid door een persoonlijke coach en je maakt impact in jouw stad; Utrecht! Gaaf toch?


VOORLICHTINGSAVOND:

Wanneer: Dinsdag 19 januari 2021

Hoe laat: 19:00 - 21:00 uur

Locatie: ZOOM link volgt na inschrijving

Aanmelden: https://www.starters4communities.nl/sociaal-ondernemen-utrecht/

 


PROGRAMMA VOORLICHTINGSAVOND:

19.00: Kennismaking met de coördinatie en andere (potentiële) deelnemers

19.15: Presentatie over het programma & vragenronde + korte pauze

20.00: Zelf in groepjes aan het werk aan een Utrechtse praktijkcasus.

De Utrechtse Carrousel

Tijdens de eerste weken van jouw missie heb je tijd om te helpen bij Utrechtse organisaties. Zo krijg je een goed beeld van wat er allemaal te doen is. Je kunt denken aan helpen bij een speeltuin of kinderboerderij maar ook het organiseren van een feest is mogelijk.