OVER SPORT EN EVENTS

Wil je werken aan je fysieke en mentale weerbaarheid? En ook kennis en ervaring opdoen bij Sport en Events? Dan is dit programma iets voor jou. Begin je missie bij Sport en Events!


In dit programma staan sport en events centraal. Je begint met 2 kennismakingsdagen. Daarna is er van alles mogelijk! Wij hebben 5 gave projectplekken kunnen regelen. Pak deze speciale kans en neem een kijkje in de keuken bij bijvoorbeeld FC Utrecht, On the Move, voetbalclub Hercules of help invulling geven aan het beweegaanbod bij Boogh (voor mensen met niet aangeboren hersenletsel). Bij focus op evenementen zijn er praktijkplekken bij Young Ambition, gericht op opleiding- en beroepskeuze, -events. Wordt mede organisator van een groot Padelevenement, (de nieuwe sport in opkomst) op het Jaarbeursplein.


Pak deze kans om te ontdekken wat je leuk lijkt rondom werk en opleiding. Doe ervaring op en ontwikkel je talenten en skills.


Het programma maken we samen met jou! Met trainingen en groepsbijeenkomsten kijken we naar jouw oriëntatie op beroepen en persoonlijke motivatie voor jouw Missie030. Jouw inbreng speelt hierbij een grote rol.


Sportieve informatieavond

Er zijn nog enkele plekken vrij in ons programma. We starten 2 en 3 maart.

Wil je ons eerst beter leren kennen en zien welke gave plekken we hebben om ervaring op te doen, kom dan mee voetballen met onze vriendschappelijke wedstrijd op 18 februari van 19.00-20.00 bij voetbalvereniging Hercules. Iedereen kan meedoen, of je niet kan voetballen of heel goed maakt niets uit

Wat: oefenwedstrijd voetbal voor alle niveaus

Wanneer: 18 februari 2020

Waar: Voetbalvereniging Hercules, Utrecht Oost, Voorveldselaan 2

Hoe laat: 19.00-20.00, na afloop tijd voor een drankje en vragen stellen over missie 030 en uitleg kennismaking FC Utrecht 23 februari

 

Kennismaking met Projectplek FC Utrecht

Wat: Voor de jongeren die zich al ingeschreven hebben voor Sport en Events is er op zondag 23 februari de kans om alvast kennis te maken met een evenement bij FC Utrecht. Samen op het fanplein spelletjes doen met ouderen en daarna samen met de ouderen de wedstrijd FC Utrecht- FC Twente.

Waar: Stadion Galgenwaard

Wanneer: 23 februari 2020

Hoe laat: Start 10.00, wedstrijd 12.15


Neem contact op met Inge Voorhout voor meer informatie en aanmelden voor de informatieavond of kennismaking!

i.voorhout@ziggo.nl of 0651644470

Programma

Op 2 en 3 maart 2020 start je met programma Sport en Events. Met sport, beweging en spellen maak je kennis met de groep van dit programma. Tijdens deze twee dagen stel je met professionele trainers je persoonlijke doelen en toekomstplannen op.  Samen ga je vijf maanden werken aan je toekomst. 


Op 4 maart en gedurende week 2 en 3 ga je op zoek naar het project waar je de komende vier maanden voor twee dagen per week aan werkt. Vanaf 23 maart start je met je zelf gekozen projectplek de trainingsdagen en individuele coaching. 


Wekelijks heb je contact met je persoonlijke coach.


1 keer in de twee weken is op de maandagmiddag van 13.00-16.00 een training die wordt afgesloten met een gezellig hapje en drankje.Rooster Trainingen

13.00 - 16.00 uur met aansluitend een hapje en een drankje


Aan de hand van sporten, onder andere kickboksen, werken we aan de volgende thema’s:

 • Leren samenwerken
 • Vertrouwen op jezelf
 • Vergroten conditie en fysieke kracht
 • Meer energie
 • Beter grenzen aan kunnen geven
 • Projectmatig werken
 • Plannen en organiseren
 • Structuur 
 • Ontdek wat je allemaal kan
 • Jezelf presenteren


DE DATA:

 • 23 maart
 • 30 maart
 • 6 april
 • 20 april
 • 11 mei
 • 25 mei
 • 8 juni
 • 22 juni


De volgende missies/plekken zijn beschikbaar


Sportvrienden

Word een sportvriend van een jongere uit de jeugdzorg en help bij de organisatie van Sportvrienden.


FC Utrecht

Ontwikkel samen met FC Utrecht een maatschappelijk vak bij de wedstrijden van FC Utrecht voor een combinatie van ouderen en jongeren.


Padelevent

Zet samen met ‘On the Move’ een Padelevent (de nieuwe sport van de toekomst) op. Dit event zal plaats vinden in juli.


Sportverenigingen

Ga bij sportverenigingen helpen in de organisatie van events en ondersteuning bij de dagelijkse gang van zaken.


Young Ambition

Young, Ambition, doe mee in het organiseren van beroepskeuze-events op vmbo-scholen, organiseer je eigen event of word buddy van een andere jongere en ondersteun bij het maken van opleidings- beroepskeuzes en empowerment.


Boogh

Ga meewerken in het bewegingsprogramma voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel.

Meer weten of aanmelden?