Interview Kitty (26) - Start-up track

“Als je het niet probeert, dan weet je het niet. Dus ga het gewoon doen” 

“Als je het niet probeert, dan weet je het niet. Dus ga het gewoon doen” Aldus Kitty die de afgelopen maanden de start-up track van van Missie 030 volgde bij Starters 4 Communities. Volgens Kitty is het belangrijk om in beweging te komen en je te laten verrassen.


En dat is wat ze zelf ook heeft ervaren. Met name de groep die bij S4C aan de slag is gegaan was fantastisch. De openheid in de groep zorgde voor mooie gesprekken en heel veel begrip onderling. Ondanks de verschillende achtergronden van iedereen vonden ze echt de verbinding bij elkaar. Vanuit dit gegeven hervond Kitty zich weer toen ze halverwege de missie eigenlijk wilde stoppen.


Haar plan van een start-up was om mensen juist niet in een burn-out te laten komen en nu was ze zelf veel te druk! Gelukkig was er de steun en de ruimte vanuit de groep en de begeleiding om door te gaan met de missie en dat heeft ervoor gezorgd dat ze de missie toch volbracht heeft. “De reden om mee te doen met Missie 030 was om meer richting te geven aan wat ik eigenlijk wilde”. En dat is zeker gelukt. Kitty gaat zelfs ergens solliciteren door een contact via Missie 030.


Het totaalpakket aan workshops, trainingen, masterclasses en coaching hebben ervoor gezorgd dat ze bepaalde eigenschappen van zichzelf versterkt heeft. Zo is Kitty heel prima in staat om een groep te leiden maar heeft ze juist ook ontdekt dat het soms goed is om stil te zijn en te ervaren waar de groep dan heen gaat. De veilige en open omgeving maakten ook dat dit kon. “Je kon een beetje experimenteren met je eigen vaardigheden”.


Voor Kitty was het één telefoontje van een vriendin die haar wees op de mogelijkheid mee te doen aan Missie 030. Normaal is Kitty behoorlijk perfectionistisch en planmatig in wat ze doet maar bij Missie 030 sprong ze gelijk de volgende dag al in het diepe. En dat is dus ook haar grootste tip voor iedereen die op zoek is. “Doe het gewoon!”