Skip Sidebar

Over ons

De Stichting Rietveldprijs is in 1991 in het leven geroepen om door middel van openbare discussie de kwaliteit van de gebouwde omgeving te bevorderen. Daartoe reikt zij tweejaarlijks een prijs uit aan ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel
Stichting Rietveldprijs

Over Stichting Rietveldprijs

De Stichting Rietveldprijs is in 1991 in het leven geroepen om door middel van openbare discussie de kwaliteit van de gebouwde omgeving te bevorderen. Daartoe reikt zij tweejaarlijks een prijs uit aan een uitgevoerd project waarbij de kwaliteit van het project zelf geprezen wordt, maar ook de bijdrage aan de gebouwde omgeving van de stad Utrecht. Daarnaast wordt de discussie over architectuur gestimuleerd. Door een lezing, een publicatie en via social media.Het bestuur van de Rietveldprijs zoekt een nieuwe secretaris. Heb je belangstelling voor architectuur, ben je administratief handig en secuur, ken je Utrecht goed en heb je een Utrechts netwerk, laat het ons weten (info@rietveldprijs.nl), dan sturen we je een functieprofiel.

Het -onbezoldigde en goed functionerende- bestuur van de Rietveldprijs bestaat uit 7 personen, die allemaal hun eigen taak hebben, zoals meelopen met de jury, voorbereiden Rietveldlezing, boekje maken etc. De secretaris is organisator en bewaker van het geheel.

Foto's